Köszönőlevél

Kedves Bajtársak, Barátaim!

Nehéz most szavakba öntenem, hogy mit érzek a hétvégi események után… Amit a legkönnyebben ki tudok fejezni az a hála és köszönet azért, hogy eljöttetek ilyen számosan és lelkesen.

Amit el kell mondani mindenképpen, hogy a munka nem teher olyankor, amikor tudja az ember, hogy van értelme! Van célja, s vannak, akik megérdemlik, hogy ország-világ odafigyeljen rájuk, így hát ő érettük érdemes… Nos, ezek az emberek Ti vagytok!

Köszönet a fegyelmezett munkáért, a rosszidőben való kitartásért és a pontosságért!

Köszönet a bizalomért, hogy az ezeréves határtól is elindultatok együtt lenni, ünnepelni, s büszkén ünnepeltetni magunkat a kedves közönséggel és a televízió nézők millióival, akik bizony Ausztráliától az USÁ-ig – ahol a Duna TV adását látják – szinte az egész világon gyönyörködhettek bennetek és büszkék lehettek arra, hogy bárhol is legyenek a világban magyarok!!!

Minden elismerést megérdemeltek!

Ne feledjétek, a 25 évet lezártuk! Az eddigiekhez szívből gratulálok és a továbbiakhoz sok erőt, egészséget és kitartást kívánok! Előre kell tekinteni és gondoskodni a folyamatos utánpótlásról, a folyamatos megújulásról. Ehhez minden segítséget megad az elnökség és a köré szerveződött törzskar.

Engedjétek meg, hogy közvetlen segítőimnek külön is köszönetet mondjak az önzetlen, nagyszerű helytállásukért. Álljon itt a nevük is: Berlinger Gábor gyalogsági törzstiszt, Farkas Tibor tüzérségi törzstiszt, Hornyák Gábor lovassági törzstiszt és Újhelyi Péter lovassági adjutáns. Ők voltak a „stáb”, akik segítettek az előkészítő munkában is és a kiadványok megszerkesztésében, a helyszín felépítésének megtervezésében, a felállításában és a lebontás irányításában, a programok irányításában, és még sorolhatnám.

Remek és értékes munkát végzett még a kedves honlapgazdánk, Pető István, aki aztán végig is fotózta az eseményeket. A helyszínen pedig felelősségteljes munkájukkal segítettek: Dr. Nagy József törzstisztünk állatorvosként, Varga Sándor pápai huszártársunk és Csereklye Sándor bajtársunk, mint szállásmesterek. A lovassági munkát segítette végig Balogh Zoltán alezredes úr, újdonsült huszártársunk is egyben. Végül, de nem utolsó sorban, köszönöm az áldozatos munkáját Balatoni Katikának, aki a szokásos odaadással végezte hasznos, mindenes tevékenységét. Nem felejthetem el megemlíteni Mecseki Attilát és stábját, akik éjjel-nappal gondoskodtak a kitűnő ellátásunkról. Az ételek minőségére, mennyiségére nem érkezett panasz! Gondolom az itallal sem volt gond… Mindannyiunk nevében köszönöm a munkájukat.

Kiemelt köszönet jár a támogatóinknak!

Elsősorban az Esztrád Színháznak és ügyvezetőjének Bezzegh Zoltánnak, akik a legjelentősebb anyagi támogatást nyújtották eseményünk megrendezéséhez! Köszönet illeti a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkárságát akik a határon túli bajtársaink közlekedési költségeihez járulnak hozzá és természetesen a Honvédelmi Minisztériumnak és a Zrinyi Nonprofit Kft-nek valamint a Magyar Honvédségnek a jubileumi külön támogatásért. Végül, de nem utolsó sorban köszönet a Nemzeti Vágtának és főrendezőjének, Meskó Zsoltnak a jubileumi programunk meghívásáért és az attrakciónk programba rendezéséért. Elismerésül egy-egy emlékplakettben részesülnek.

Szeretettel gratulálok ezúton is kedves kitüntetettjeinknek.

További eredményes hagyományőrző munkát kívánok! Az Isten áldjon mindannyiunkat! 

Kelt: Kerepesen, 2017. szeptember 19-én

Erőt, tisztességet!

Székely Tibor
elnök
s.k.

Címkék