Vivát huszár! - Sárvár, 2010. július 16-18.

A történelem ismétli önmagát. 2008-ban Nagyvázsony adott otthont a VIVÁT HUSZÁR! elnevezésű viadalnak, s ennek alkalmából jelent meg a HADAK Útján című fotóalbum, mely a versennyel kapcsolatos adatokat és az ott készült fotókat gyűjtötte csokorba. A kiadvány elnyerte az érdeklődők tetszését, ezért tizenkét újabb követte. Az idén ismét e versengés alkalmából új címmel, a régi formában, s kissé változatosabb tartalommal jelentkezünk.

A váltásra nem a babona, hanem egy Kanadában létező bajtársi újság léte késztetett. Mivel ők régebben használták a címet, az udvariasság - no meg a jogtisztelet - új cím felvételére késztetett.

Így változott a „Hadak Útján” „Képes Krónikákká”, mely egyben a Magyar Huszár és Katonai Hagyományőrző Szövetség elektronikus hírlevele is lesz reményeink szerint egyben. Az alap elképzelés a régi. Böngészhető és nyomtatható formában árnyékosabb helyeken is olvasható kiadványt szeretnénk a Tisztelt Bajtársaknak és minden Kedves Érdeklődőnek átadni. Addig is, fogadja mindenki szeretettel 2010. sárvári krónikáját!

Dessewffy Zsolt

Vivát huszár! - Sárvár, 2010. július 16-18. (fotó: Dessewffy Zsolt)
Címkék