Soproni Huszárok Bálja, 2018

Tisztelt Bajtársak!

A Soproni Huszár Hagyományőrző Egyesület szeretettel invitál minden érdeklődőt a hagyományos Huszárbálra, mely 2018. február 10-én kerül megrendezésre a soproni Pannónia Szállóban. A részletes program, báli menü a lentebb látható meghívóban érhető el.

A rendezvény elsősorban egyesületünk tagjainak, az általuk meghívott vendégeknek és katonai hagyományőrzőknek szól, de nagyon sok "külsőst" is érdekel (érdekelne). Az érdeklődés nagy, a résztvevők létszáma viszont limitált. Az igényeket beérkezésük sorrendjében regisztráljuk és csak az első 280 főig bezárólag tudjuk akceptálni.

Ezért kérlek benneteket, hogy a létszámot január 10-ig adjátok meg, ezután a bált, amennyiben maradt hely-"nyitottá" tesszük a "külsősök" számára is. A menüválasztást, szobaigényt és parkoló igényt legkésőbb január 27-ig kérem, - a belépőjegyek árának kiegyenlítésével - szíveskedjetek megadni! A szoba és parkoló igényeket is a beérkezések sorrendjében kezeljük! A szobákat és parkolóhelyeket rajtam keresztül lehet lefoglalni, de a recepción kell fizetni! A meghívón szereplő kedvezményes szobaár és a szálloda parkolóinak díjmentes használata kizárólag február 9.péntek és február 10. szombat éjszakára vonatkozik, egyébként a szálloda napi árat számít fel.

További információk:

  • Szobák limitált számban állnak rendelkezésre (összesen 74 szoba, tavaly kevésnek bizonyult) A kétágyas szobák egy része pótágyazható.
  • A mélygarázsban 23, a szálloda előtt 4, a szálloda Torna utca felőli parkolójában 8 hely van. (összesen 35 parkoló)
  • A szobákat 14 órától lehet elfoglalni és a távozás napján 11 óráig el kell hagyni.
  • A szobaárban a svédasztalos reggeli és a wellness-részleg használata benne foglaltatik.
  • Az italárak a bál idejére csökkentettek!

Bajtársi üdvözlettel:
Grubits Róbert
06 20 35 99 830
sopronihuszar@sopronihuszar.hu

 

Báli meghívó
Címkék