A Magyar Solymász Egyesület tisztújító közgyűlése

2020. augusztus 1-én tartotta a Magyar Solymász Egyesület tisztújító közgyűlését, melyre a Gödöllői Királyi Kastély gyönyörű barokk színháztermében került sor. A rendkívül igényes környezetben megtartott választáson szinte egyetlen szék sem maradt üresen, köszönhetően az egyesület nagyszámban megjelent tagságának valamint az egyesületi tagság elnyerésére váró sok-sok ifjú solymásznak.

A jelenlevők véleménye szerint, a Prágay István által irányított vezetőség munkájának köszönhetően ismét megbecsülés, rang és megtiszteltetés a Magyar Solymász Egyesület tagjának lenni. Az elnöki és a szakmai beszámolók, valamint az elnökség mandátumának lejártával az elmúlt 5 év értékelése után került sor, az új egyesületi vezetőség megválasztására. A jelölt állítás után az utolsó fordulóban is állva maradt aspiránsok szakmai múltját, és a solymászat iránti elhivatottságát mindenki ismerte így senkinek nem okozott meglepetést, hogy a Prágay István vezette elnökséget újraválasztották további 5 éves időtartamra.

A közgyűlés befejezéseként a régi hagyományokat megtartva ismét kihirdették az „ÉV SOLYMÁSZA” megtisztelő cím új birtokosát. Az „ÉV SOLYMÁSZA” a Magyar Solymász Egyesület örökös tagja, br.v. Győrffy-Villám András címzetes egyetemi docens úr lett.

Budapest.2020.augusztus 2.

Közreadja:
Ézsiás Vencel
kommunikációs alelnök

A Magyar Solymász Egyesület tisztújító közgyűlése
A Magyar Solymász Egyesület tisztújító közgyűlése
A Magyar Solymász Egyesület tisztújító közgyűlése
Címkék