A lovasság küllemi és alaki minősítőjének eredményei - JAVÍTVA

A Bábolnán, szeptember 3-4. között megrendezett lovassági küllemi és alaki minősítő részletes értékelőlapját minden érintett csapat postán megkapja illetve eljuttatjuk számukra az alaki gyakorlatról készült videófelvételt. Az összefoglaló eredménylapok, valamint az értékelésről született elnökségi záradék a csatolt dokumentumok között olvasható.

Minden résztvevő alakulatnak köszönjük a felkészülést és a részvételt! Reméljük, hogy a minősítés során kapott észrevételeket fel tudják használni a továbbiakban.

FRISSÍTÉS

A MHKHSZ Lovassági minősítőjén az alaki eredmények értékelésénél az egyik pontozólapon számításbéli hiányosságot vétett az egyik bíró, ill. annak írnoka. Az ellenőrzések során nem derült fény a hiányosságra. A hibát az érintett csapat - a Fehérvári Huszárok Egyesülete - jelezte, a javítás szükségessége kétséget nem von maga után. A hibáért a szövetség elnöksége nevében elnézést kérek, az alaki eredménytáblázatot a csatolt dokumentum szerint korrigáljuk. Így a fehérvári huszárok csapata alaki szempontból 80,13%-al minősült! Eredményükhöz gratulálok!

FRISSÍTÉS 2

Az eredmények ismételt ellenőrzése során sajnálatos módon újabb bírói ill. írnoki bakikra derült fény. A tévedések javítása Radetzky huszárok és a Fehérvári huszárok eredményét pozitívan érinti, így ők is elérték a minősülés határát. Eredményükhöz ezúton gratulálok, a honlapon az eredménytáblázatot a fentiek szerint javítjuk, a tanulságot pedig levontuk.

Erőt! Tisztességet!

Grubits Róbert huszár kapitány
MHKHSZ alelnök

CsatolmányMéret
PDF ikon A minősítő vizsga eredménylapja100.16 KB
PDF ikon Elnökségi záradék481.46 KB
Címkék