Kiképzési és minősítési időpontváltozások

Tisztelt Egyesületi Elnök Bajtársak!

Ezúton értesítelek benneteket az alábbi időpont változásokról.

A lovasság 2016. augusztus 20-21-én Nagycenkre tervezett küllemi és alaki minősítője Bábolnán, 2016. szeptember 3-4-én kerül megrendezésre. Ennek oka, hogy a Bábolnai Gazdanapok keretén belül megrendezett minősítő szállás-, ló elhelyezés- és étkezési költségeit a rendező, Bábolna Ménesbirtok Kft magára vállalja. Így a Szövetség a tervezett költségvetéséből jelentős összeget takarít meg, amit a szállítási költségek ellensúlyozására, ill. egyéb feladatok ellátására fordíthatunk. A rendezők kérése – és egyben feltétele is –, hogy 25-40 lovas már 09.01-én a helyszínen legyen és színesítse a rendezvényt. Kérem a csapatokat, hogy a részvevők névsorát, lovak neveit és az érkezés napját legkésőbb 2016. július 3. 20 00-ig megadni szíveskedjenek a sopronihuszar@sopronihuszar.hu e-mail címre. Felhívom a figyelmet az állategészségügyi előírások betartására.

A gyalogság és tüzérség 2016. június 11-12. Kecskemétre tervezett gyalogsági kiképzése későbbi időpontban kerül megrendezésre. Ennek oka, hogy az elnökség meghatározott tematika, ill. napirend szerint megfelelő színvonalú körülmények között, magas szakmai nívón kívánja a kiképzést lefolytatni. A kiképzések levezetésére- korszakonként-, szakavatott kiképzőket kívánunk biztosítani. Velük az egyeztetések folyamatban vannak, ezért várom a kiképzés helyére és időpontjára vonatkozó javaslatokat. A korábbi kiképzésre vonatkozó nevezéseken kívül, további csapatok jelentkezésére is lehetőséget biztosítunk.

A gyalogság és tüzérség számára tervezett küllemi és alaki minősítő helye és időpontja változatlan: Komárom, 2016. október 1-2. Az új időpontoka legfrisebb hírek között olvashatók.

Sopron, 2016. 06. 02.

Tisztelettel:

Grubits Róbert huszár kapitány
fegyvernemi alelnök

Címkék