Felhívás a nemzeti régiókért

Tisztelt Bajtársaim!

Aggódva figyelem, hogy vészesen közeleg a nemzeti régiókról szóló kezdeményezés aláírásának határideje, 2020. május 7-e, miközben a szükséges egymillió közelében sem vagyunk.

Felkérem valamennyi katonai hagyományőrző bajtársamat, határon belül és túl, hogy haladéktalanul írja alá a kezdeményezést! A kezdeményezés bővebb leírása, valamint a támogató nyilatkozat elérhetősége ezeken a weboldalon található meg: https://irdala.hu és  https://nemzetiregiok.eu. Az interneten való aláírás közvetlen elérhetősége pedig ez: https://eci.ec.europa.eu/010/public/#/initiative.

Erre kérje meg bajtársait, családtagjait, ismerőseit. Mindenki vállaljon tíz főt, akit megnyer az ügynek, s akik ugyancsak további tíz főt győznek meg az aláírás fontosságáról. Ez folytatódjon tovább, így csakhamar jelentősen előre léphetünk az ügy megoldásában. Kérjük a kedeményezés aláírására az Európai Unió más tagállamaiban élő ismerőseinket is!

Figyeljünk arra, hogy minden megadott előírást pontosan tartsunk be, nehogy egyetlen hiba érvénytelenítse döntésünket!

A magyar katonai hagyományőrzés három évtizede elkötelezett híve a nemzeti függetlenség, a magyar megmaradás és egység gondolatának. Itt a lehetőség, hogy kitűzött céljainkért ismét tegyünk valamit.

Erőt, tisztességet!

Tapolca, 2020. március 24.

v.Győrffy-Villám András
hő.dandártábornok
a MHKHSz örökös tiszteletbeli elnöke

Címkék